Bij Candy Tells - Leonidas Voorburg heeft u de mogelijkheid om telefonisch een bestelling te plaatsen en in de winkel af te halen. Bij grotere bestellingen kunt ons mailen.

+31 6 29 42 79 03
e-mail

Ontdek onze Geschenken

Business to Business, Relatie geschenken, Bruiloften, Geboorte en andere geluksmomenten

Ontdek de Seizoenen 

Valentijn, Pasen, Zomer, Herfst, Sinterklaas en Kerst

Zonder
palmolie

Voor onze Meester-Chocolatiers is kwaliteit een obsessie. Ze willen uitsluitend pure cacaoboter. In onze chocolade is dan ook geen druppel palmolie te vinden.

100% pure cacaoboter

Leonidas wil u momenten van puur genot laten beleven. Daarom gebruiken onze Meester-Chocolatiers uitsluitend chocolade op basis van 100% pure cacaoboter.

Belgisch sinds
1913

De pralines van Leonidas worden vervaardigd in België. Onze Meester-Chocolatiers hebben respect voor tradities en gebruiken met veel liefde de meest verfijnde ingrediënten.

Duurzame
cacao

Leonidas schakelt over op duurzame cacao voor zijn pralines. Als je echte geluksmomenten voor iedereen wilt creëren, is het niet meer dan normaal dat je zorg draagt voor de mens en de natuur. 

Candy Tells about - Leonidas

Sinds 1913 focust Leonidas maar op één ding: heerlijke en betaalbare pralines maken met een niet te evenaren kwaliteit. Leonidas pralines zijn stuk voor stuk vervaardigd zijn op basis van chocolade met 100% pure cacaoboter.


Meer weten?